B&B Rhederlaag
Over ons

Marco & Yvonne

*

Sinds juli 2021 zijn wij trotse eigenaren van B&B Rhederlaag. Wij willen ons graag even voorstellen;
Marco Croes 54 jaar, vader van één zoon en twee dochters en sinds geruime tijd Ondernemer. Mijn hobby’s zijn sporten, ondernemen, uitgaan en in de tuin bezig zijn.

Yvonne van der Laan, 54 jaar moeder van 2 zoons en werkzaam als verpleegkundige in het ziekenhuis. Mijn hobby’s zijn koken, bakken, sporten, uitgaan , reizen en  klussen.

Samen zijn we erg ondernemend en vinden het belangrijk om vooral de mooie dingen uit het leven te halen en te genieten. Deze levenshouding werkt ook door in het samen runnen van onze B&B. We wilden onze gasten een soort van beleving geven tijdens hun verblijf in de B&B. Privacy, genieten, eenvoud en rust zijn de kernwoorden. Met deze kernwoorden zagen wij het totale plaatje voor ons. Onze gasten bieden wij een eigen boomgaard, privésauna en een eigen jacuzzi.

Ondernemend als wij zijn hebben we daad bij woord gezet en hebben wij dit binnen een korte tijd kunnen realiseren. Dat we met de Kerstdagen stonden te schilderen en het nieuwe jaar om 07.00 uur alweer aan onze droom werkten gaf ons vooral energie omdat het zo werd als we in gedachten hadden en zelfs beter. Het is uiteindelijk zo mooi geworden en wat we zo graag willen zien we terug bij onze gasten , ze genieten en genieten….
Wij doen ons uiterste best om er voor te zorgen dat onze gasten het naar hun zin hebben en streven er naar om het elke dag beter te doen. De feedback en ideeën van de gasten zijn onmisbaar hierin en daardoor wordt de B&B mooier en steeds meer een plek waar het fijn vertoeven is.