Persbericht; B&B Rhederlaag ontvangt 4 tulpen !

Lathum, 1-2-2022 Bed & breakfast Rhederlaag in Lathum is vorige week officieel ingedeeld in de klasse van vier tulpen. Dit is de één na hoogste kwaliteitsklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. Bed & breakfast Rhederlaag ontving de vier tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Uit het rapport van de mystery guest: “De B&B is ondergebracht in een vrijstaand huisje, dat gelegen is naast de boerderij van de eigenaren. Het huisje is van veel gemakken voorzien en de inrichting is warm en sfeervol. Het ontbijt was prima geregeld en werd ‘s morgens leuk gepresenteerd op een plank. Wat deze B&B extra bijzonder maakt is de privé boomgaard met eigen sauna en jacuzzi!”

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B’s en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

Een bed & breakfast met vier tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. Het interieur van de bed & breakfast is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed. U mag een hoge kwaliteit verwachten met veel voorzieningen en een uitstekende service”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.